Ο ΠτΔ εξέφρασε εκτίμηση προς το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας Αγίων Ομολογητών

{loadposition ba_textlink}

Την εκτίμησή του για το έργο του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας Αγίων Ομολογητών εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στην αποψινή μουσική βραδιά που διοργάνωσε το Σωματείο με σκοπό τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

«Εσείς ως ένα εθελοντικό σωματείο στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών, είναι εδώ και δεκαετίες που έχετε συλλάβει το υψηλό αυτό νόημα και με την καθημερινή σας δράση προσφέρετε ποικιλότροπα ανακούφιση» είπε ο Πρόεδρος σε ομιλία την οποία εκφώνησε εκ μέρους του η σύζυγός του Άντρη Αναστασιάδη.

«Θέλω να γνωρίζετε πως η εκτίμησή μου για το έργο σας είναι απεριόριστη καθώς αντιλαμβάνομαι πως τα τόσα χρόνια προσφοράς όχι μόνο δεν σας έχουν κουράσει και απογοητεύσει, αλλά σας πεισμώνουν να προσφέρετε ακόμη περισσότερα, με ακόμη καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη και συγκινητική» πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος επεσήμανε το γεγονός πως με πρωτοβουλία του Σωματείου λειτουργεί από το 1963 βρεφονηπιακός σταθμός για άπορα παιδιά, ενώ με δική του προσπάθεια λειτουργούν σήμερα επιτυχώς – με την απαραίτητη στήριξη της πολιτείας και του Υπουργείου Παιδείας ειδικότερα- δύο νηπιαγωγεία και δύο βρεφοκομικοί σταθμοί.

«Θα επιθυμούσα να σφίξω το χέρι σε κάθε μία εθελόντρια, σε κάθε ένα εθελοντή ξεχωριστά και να τονίσω πως εσείς κάνετε την κοινωνία μας καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο φιλόξενη και πιο ζεστή» είπε.

Πηγή: newsbeast.gr