Σάβια Ορφανίδου Vs Ειρήνη Χαραλαμπίδου

{loadposition ba_textlink}

Έχουμε συνηθίσει τις “αποκαλύψεις” από την “εκρηκτική” βουλευτή του ΑΚΕΛ κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Η ανάρτηση της σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης στις 17 Φεβρουαρίου δεν μου έκανε και τόσο αίσθηση. Να μην παρεξηγηθώ δεν μου ήταν αδιάφορη. Έστρεψε τα πυρά της εναντίων των υποψήφιων βουλευτών του Συναγερμού που έχουν αρχίσει την προεκλογική τους εκστρατεία με λεφτά των φορολογούμενων και νουθεσίες προς τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου να βάλει τάξη. Για του λόγου του αληθές:

“Στην Κύπρο της οικονομικής κρίσης , του μνημονίου των περικοπών και της λιτότητας στα Billboards στις κεντρικες Λεωφόρους διαφημίζονται υποψήφιοι Βουλευτές οι οποιοι ακόμη δεν έχουν καν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι…Τρέχουν να προλάβουν τον ανταγωνισμό προφανώς. Αυτό δεν ειναι πρόκληση για τον κάθε πολίτη που παρακολουθεί μες την ταλαιπωρία της καθημερινότητας του; Καποιοι καίνε τα λεφτα σε αυτόν τον τόπο…και το περιεργο ειναι ότι όλοι αυτοι που εχουν και καινε απο το ιδιο κόμμα προέρχονται !
Κύριε Αβερωφ Νεοφυτου κάποιοι στο κομμα σας κανουν προεκλογικη με τα χρηματα των φορολογουμενων…
Είναι κάποιοι/ες δημόσιοι υπάλληλοι-υποψήφιοι που γυρίζουν τα μεσημβρινά και τα πρωινάδικα και μας κουνάνε το δάκτυλο για μεταρρυθμίσεις, αποστήματα που πρέπει να σπάσουν και για κακές νοοτροπίες. Εδώ και μήνες κάνουν προεκλογική με τα χρήματα των Κυπρίων φορολογουμένων.
Πιο συχνά τους βρίσκεις στα κανάλια παρά στην εργασία τους.”

 

 

 

Κύριε Αβερωφ Νεοφυτου κάποιοι στο κομμα σας κανουν προεκλογικη με τα χρηματα των φορολογουμενων…Είναι κάποιοι/ες δημ…

Δημοσιεύτηκε από Ειρήνη Χαραλαμπίδου στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

 

Αυτή την φορά οι αντιδράσεις δεν περιορίστηκαν στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Το γάντι σήκωσε φουριόζα η Σάβια Ορφανίδου και έδωσε “οφειλόμενη” απάντηση ,μέσω του δικού της προφίλ ,όπως γράφει στην κα Χαραλαμπίδου. Φαίνεται ότι η κα Ορφανίδου αντιλήφθηκε τα σχόλια της βουλευτού ως προσωπική επίθεση και απάντησε ανάλογα. Η ανάρτηση της κα Σάβιας Ορφανίδου:

“Μια οφειλόμενη απάντηση:
Κυρία Ειρήνη Χαραλαμπίδου,
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ΔΕΝ είναι ΑΚΕΛ! Δεν εχουμε παρωπίδες στο δικό μας κόμμα.
Κοίταξε τη δική σου συμπεριφορά, η οποία, κατά γενική ομολογία, χαρακτηρίζεται από έπαρση, λαϊκισμό και ανακρίβειες και σταμάτα να δίνεις οδηγίες στον Πρόεδρο και τα στελέχη του Συναγερμού, για δική σου εσωτερική κατανάλωση.
Όσο αφορά την ουσία, παίρνω πάντοτε άδεια , όπως άλλωστε δικαιούται ο κάθε δημόσιος υπάλληλος. Σταμάτα να επιτίθεσαι στους δημόσιους υπαλλήλους. Έχουμε δουλέψει απίστευτες ώρες πέρα από το κανονικό, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, για την επιβίωση του τόπου μας, τον οποίο το δικό σου κόμμα έφερε στο χείλος της καταστροφής. Οι πόρτες του Υπουργείου Οικονομικών είναι πάντοτε ανοικτές για να το ελέγξει ο οποιοσδήποτε.
Είναι καιρός να αλλάξουμε αυτές τις νοοτροπίες που σε χαρακτηρίζουν. Είναι καιρός να σπάσουμε τα κατεστημένα. Είναι καιρός να επαναφέρουμε την ηθική και την αξιοπιστία στην πολιτική!”

 https://www.facebook.com/photo.php

Μια οφειλόμενη απάντηση :Κυρία Ειρήνη Χαραλαμπίδου,Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ΔΕΝ είναι ΑΚΕΛ! Δεν εχουμε παρωπίδες στ…

Δημοσιεύτηκε από Savia Orphanidou στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα αν η κόντρα αυτή, έστω με την χρήση του Facebook, θα έχει συννέχεια ; Ίδωμεν! Η προεκλογική περίοδος μόλις άρχίσε.