Συλλυπητήρια και αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την έκρηξη στην Άγκυρα

{loadposition ba_textlink}

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα στο μήνυμά του ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι καταδικάζει τα τρομοκρατικά γεγονότα στην Άγκυρα και εύχεται, εκ μέρους του τ/κ “λαού”, να αναπαυθεί η ψυχή των θυμάτων, να αναρρώσουν γρήγορα οι τραυματίες και συλλυπητήρια σε όλη την Τουρκία.

Λύπη για την τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα εξέφρασε σε μήνυμά της και η “πρόεδρος” της “βουλής”, Σιμπέρ Σιμπέλ μιλώντας για απάνθρωπη επίθεση την οποία καταδικάζει η “βουλή” και εξέφρασε εκ μέρους του “λαού” του ψευδοκράτους βαθιά συλλυπητήρια.

Το συμβάν καλύπτεται πρωτοσέλιδα στον τ/κ Τύπο σήμερα, που δίδει έμφαση στην κοντινή απόσταση της έκρηξης του παγιδευμένου οχήματος στο τουρκικό ΓΕΦ και τις διοικήσεις αεροπορίας και στρατού ξηράς, αλλά και στα δεκάδες θύματα και τραυματίες και πάλι. Δημοσιεύονται δε αρκετές φωτογραφίες από τον τόπο της έκρηξης και από τις αστυνομικές και άλλες δυνάμεις που μετέβησαν επιτόπου. Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά το συμβάν υπήρξε λογοκρισία στην πληροφόρηση στα τουρκικά ΜΜΕ για την έκρηξη.

Πηγή: KYΠΕ