Συνολικά 11,5 κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο νεαρών στη Λάρνακα

Συνολικά 11,5 κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης εντόπισαν χθες μέλη της ΥΚΑΝ 

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες μέλη της ΥΚΑΝ, κατόπιν πληροφορίας, έθεσαν υπό παρακολούθηση χώρο στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας. Λίγο μετά τις 2.30 χθες το μεσημέρι, θεάθηκε να προσεγγίζει το χώρο ένα αυτοκίνητο που οδηγείτο από νεαρό ηλικίας 28 χρόνων έχοντας συνοδηγό κοπέλα ηλικίας 22 χρόνων και οι δύο άνεργοι και κάτοικοι Λάρνακας.

Τα δύο άτομα μετέβησαν σε γραφείο εταιρείας ταχυμεταφορών όπου παρέλαβαν ένα χάρτινο κιβώτιο το οποίο, όταν το ζευγάρι ανακόπηκε από τους άνδρες της ΥΚΑΝ, είχε στην κατοχή του ο άνδρας.

Το κιβώτιο ανοίχτηκε στην παρουσία των δύο νεαρών και εντοπίστηκαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μικτού βάρους 11,5 κιλών.

Υστερα από έρευνα των ανδρών της ΥΚΑΝ διεφάνη ότι κατά την παραλαβή του κιβωτίου ο 28χρονος παρουσιάστηκε ως άλλο πρόσωπο και υπέγραψε χαρτιά παραλαβής με άλλο όνομα.

Τα δύο άτομα συνελήφθηκαν για αυτόφωρο αδίκημα. Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας, έρευνα στο διαμέρισμα τους όπου εντοπίστηκε ένας σπαστήρας με ίχνη ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Τα δύο άτομα συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ