Στο ΓN Λευκωσίας νοσηλεύεται Βρετανός που έπεσε από ύψος πέντε μέτρων

{loadposition ba_textlink}

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας , σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση, νοσηλεύεται Βρετανός ηλικίας 60 χρόνων, που έπεσε από τον πρώτο όροφο του πολυόροφου Δημοτικού χώρου στάθμευσης στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις επτά χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας ότι υπήρχε τραυματισμένο άτομο στο έδαφος κάτω από το πολυόροφο χώρο στάθμευσης του Δήμου Λάρνακας που βρίσκεται στην Οδό Παύλου Βαλσαμάκη.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν ένα άνδρα να κείτεται στο έδαφος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε κατάγματα στα δύο πόδια και στο κρανίο συνεπεία πτώσης.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι ο άνδρας είναι Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας, ηλικίας 60 χρόνων και έχει ιστορικό στο Νοσοκομείο Λάρνακας για χρόνια προβλήματα αλκοολισμού.

Στη σκηνή όπου υπήρχε ο τραυματίας εντοπίστηκε κηλίδα αίματος και εικάζεται ότι έπεσε από τον πρώτο όροφο του πολυόροφου χώρου στάθμευσης από ύψος πέντε μέτρων. Περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι το περιστατικό ήταν τυχαίος τραυματισμός.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου, ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία.

Πηγή: KYΠΕ