Στο Κακουργιοδικείο σήμερα οι 5 για την υπόθεση ΣΑΠΑ

{loadposition ba_textlink}

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν σήμερα εκ νέου οι 5 κατηγορούμενοι, Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής για την υπόθεση ΣΑΠΑ.

Το δικαστήριο όρισε εκ νέου την υπόθεση για σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου με την αντεξέταση άλλων μαρτύρων.

Η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από τους Α’ Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο και τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου αναμένεται να καλέσουν νέο μάρτυρα κατηγορίας στην σημερινή δικάσιμο.

Στην προηγούμενη δικάσιμο ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Γιώργου Χατζηγεωργίου Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του ΣΑΠΑ,και η αντεξέταση του από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Οι πέντε κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Πηγή: KYΠΕ