Τήρησης των κανονισμών ή αποκλεισμό από την παρέλαση

{loadposition ba_textlink}

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού επισημαίνει ότι μετά το φαινόμενο που παρατηρήθηκε πέρσι με κάποιες ομάδες να παραβιάζουν τους κανονισμούς του Καρναβαλιού, φέτος δεν θα επιτραπεί σε άρματα ή ομάδες που έκδηλα παρατυπούν να εκκινήσουν από τον Εναέριο και πως όταν και εφόσον οι λειτουργοί του Δήμου Λεμεσού διαπιστώσουν οποιαδήποτε παράβαση των κανονισμών, με τη βοήθεια της Αστυνομίας και φρουρών ασφαλείας θα ακινητοποιήσουν το άρμα.

Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι οι κανονισμοί δόθηκαν στους συμμετέχοντες την ημέρα που δήλωσαν συμμετοχή και τους κοινοποιήθηκαν ξανά πρόσφατα. Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει επίσης τους γονείς ώστε να είναι προσεκτικοί σε ποιες ομάδες συμμετέχουν τα παιδιά τους.

Οι κυριότεροι κανονισμοί που πρέπει να τηρηθούν για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης είναι:
Ο αριθμός των ατόμων που συμμετέχουν σε κάθε ομάδα να μην ξεπερνά τους 500.
Να μην μεταφέρεται πάνω στο άρμα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Να μην υπάρχει DJ στο άρμα ούτε εκπομπή ξεχωριστής μουσικής. Τα ηχεία όλων των αρμάτων πρέπει να συνδεθούν με τη συχνότητα του ραδιοφώνου που εκπέμπει την ενιαία μουσική της παρέλασης.

«Οποιαδήποτε παράβαση των πιο πάνω κανονισμών αποτελεί λόγο αποκλεισμού του άρματος και της ομάδας από την παρέλαση και ο Δήμος Λεμεσού είναι φέτος αποφασισμένος να ζητήσει από όλους να τηρήσουν όλα όσα οι ίδιοι προσυπέγραψαν» αναφέρεται.

Πηγή: KYΠΕ