30,000+ μέλη για τον Παντέλο μας και πάμε…

{loadposition ba_textlink}

Η είδηση του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη έσκασε σαν βόμβα. Το αγαπητό παιδί “έσβησε” και αρκετοί από εμάς δεν μπορούμε ακόμη να το συνειδητοποιήσουμε. Κακόγουστη φάρσα; Δυστυχώς…

Είκοσι έξι μέρες μετά τον άδικο χαμό του Παντελή και οι μνήμες ακόμα νωπές. Τα αναπάντητα ερωτήματα πάμπολλα. Δηλώσεις επί δηλώσεων και οι εμπειρογνώμονες να ανταλλάσσουν διάφορα συμπεράσματα.

Το γεγονός είναι ένα. Ο Παντέλος έφυγε, αφήνοντας πίσω του ένα δισαναπλήρωτο κενό. Σκηνές λατρείας καθημερινά στο κοιμητήριο και τα ηχεία στο διαπασών με τα τραγούδια του Παντελή που τόσο πολύ αγάπησε ο κόσμος.

Σε σταύρωσαν Παντέλο μας. Σε πίκραναν. Σε μείωσαν. Σε ζήλεψαν…

Ο απλός κόσμος που τόσο πολύ λάτρεψε το νεαρό αυτοδημιούργητο παλικάρι δεν μπόρεσε να μείνει απαθής.

Σε ομάδα που δημιουργήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε χρόνο ρεκόρ ένωσαν την αγάπη τους για τον Παντελή 30,000+ μέλη. Ο αριθμός των μελών αυξάνεται ραγδαία σε καθημερινή βάση.

Σκοπός της ομάδας είναι να μαζευτούν όλοι αυτοί που αγάπησαν τον Παντελή Παντελίδη, τόσο τη μουσική του όσο και τον ίδιο τον άνθρωπο Παντελή και να δώσουν ένα “μάθημα” στη Φαίη Σκορδά και το πάνελ της, που με τόσο άσχημα και υποτιμητικά λόγια έθιξαν το πρόσωπο του δυο μέρες πριν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του.

Το “μάθημα” λοιπόν, είναι να της μειώσουν την απήχηση που έχει στα μέσα με δυο τρόπους: μειώνοντας την τηλεθέαση της εκπομπής που παρουσιάζει, ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 καθώς και την επισκεψιμότητα στο site της, FAYSBOOK.GR.

Το link της ομάδας για τον Παντέλο μας είναι :
https://www.facebook.com/groups/1559934870990969/?fref=ts

Φίλοι από Ελλάδα και Κύπρο, φίλοι που αγαπήσετε τα τραγούδια του Παντελή, φίλοι που αγαπήσατε τον Παντελή σαν Άνθρωπο (με Α κεφαλαίο), βοηθείστε να μεγαλώσουμε την ομάδα. Το οφείλουμε σε ένα άνθρωπο που αγαπήσαμε. Το οφείλουμε στον εαυτό μας.

Φωνή λαού, Οργή Θεού!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!