Ανόρθωση: Μπρος δεν βάζει και πίσω μπάζει

Ο Σέρβος κατά την παρουσίαση του, σε ερώτηση για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που θα εφαρμόσει, απάντησε πως το ζητούμενο, είναι να βάζει ένα τέρμα περισσότερο από ότι θα δέχεται, με τον τρόπο αυτό να διαφοροποιείται.

Ωστόσο κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό ξεκίνημα δεν πραγματοποίησε ο Σέρβος, με τις γραμμές της ομάδας του να πονάνε. Από την μια η επίθεση του σε τέσσερα παιχνίδια, τα δύο έμεινε στην αφλογιστία, το ένα ήταν με την υποβαθμισμένη ΕΝΠ και στο άλλο με τον ΑΠΟΕΛ σημείωσε ένα τέρμα. Με τέτοιες επιδόσεις, ο μόνος τρόπος για να έπαιρνες βαθμούς, ήταν η άμυνα να σε κράταγε στο μηδέν. Ωστόσο η άμυνα της Ανόρθωσης στα παιχνίδια-φωτιά, ντύθηκε Άγιος Βασίλης, χαρίζοντας απλόχερα γκέλες και τέρματα στους αντιπάλους.

Πλέον ο Μιλίνκοβιτς ψάχνει το αντίδοτο τόσο για τα μετόπισθεν όσο και για την εμπροσθοφυλακή. Στην άμυνα όπως όλα δείχνουν τα πράματα, θα μετατοπίσει τον Λαΐφη και πολύ πιθανώς τον Ζοάο, κάτι που θα του δώσει ηρεμία στα μετόπισθεν καθώς αμφότεροι δίνουν ηρεμία στο παιχνίδι τους.

Τώρα για την επίθεση, σίγουρα με εξτρέμ που δεν μπορούν να πατήσουν στα τετράγωνα με αξιώσεις και κυνηγούν το εξεζητημένο, δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα. Ο Σέρβος δεν αποκλείεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, να ρίξει βασικό τον Ίσμα, με την ελπίδα ο επιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου να δημιουργήσει ουσιαστικά ρήγματα στα μετόπισθεν της ΑΕΚ.

Το μόνο σίγουρα για να βρει εφαρμογή το δόγμα ένα περισσότερο από όσα δέχεσαι, θα πρέπει πρωτίστως να σουλουπωθεί η άμυνα και ακολούθως να πάρει μπροστά η επίθεση. Αποστολή αφενός δύσκολη με την εικόνα που βγάζει το τελευταίο διάστημα η Ανόρθωση, ωστόσο καθόλου ακατόρθωτη για το εκτόπισμα της ομάδας.

Πηγή: balla.com.cy