Ακέφαλο πτώμα ξεβράστηκε σε παραλία της Άνδρου

Ακέφαλο πτώμα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ξεβράστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία του Μπατσίου στην Άνδρο.

Πληροφορίες του androsportal.gr αναφέρουν πως η σορός εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Λιμεναρχείο. Μάλιστα μέχρι να φτάσουν οι Λιμενικοί στο σημείο, το πτώμα είχε ήδη ξεβραστεί στην παραλία.

Εκτιμάται πως η σορός βρίσκονταν στη θάλασσα για τουλάχιστον ένα μήνα. Λόγω της πολύ προχωρημένης σήψης, το πτώμα είναι διαμελισμένο και σχεδόν σκελετωμένο.

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε και το Λιμενικό Σώμα, στην οποία αναφέρεται: «Εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, σορός, αγνώστου φύλου και αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην θαλάσσια περιοχή παραλίας Μπατσίου ν. Άνδρου. Ανωτέρω σορός, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη χωρίς να φέρει ιματισμό ή τιμαλφή.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Άνδρου, που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών όπου πρόκειται να μεταφερθεί ανωτέρω σωρός».

Πηγή: newsbeast.gr