Αντίθετη σε επ’ αόριστον απεργία η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

{loadposition ba_textlink}

Την έντονη διαφωνία τους σε επ αόριστον απεργία εξέφρασαν σχεδόν ομόφωνα τα μέλη του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ, μετά τις Γενικές Συνελεύσεις που έγιναν σε όλες τις πόλεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα μέλη ζήτησαν από το Δ.Σ να συνεχίσει τη προσπάθεια επικοινωνίας με την Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) με στόχο να βρεθεί κοινό πεδίο δράσης.

Σημειώνεται πως “η σημερινή προσπάθεια που έγινε από την ΠΑΣΥΔΥ για διευκρίνιση όσον αφορά την τήρηση της συμφωνίας που έγινε, η Κυβέρνηση διαβεβαίωσε ότι παραμένει συνεπής στη συμφωνία που έχει γίνει, και θα τηρηθεί στο σύνολο της”.

Ως εκ τούτου, προστίθεται, ο Κλάδος σε σχέση με τις απεργιακές κινητοποιήσεις, επανατονίζει ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε οποιεσδήποτε κινητοποιήσεις, θα παρακολουθεί στενά την διαδικασία υλοποίησης των συμφωνηθέντων με στόχο την υλοποίηση πριν την λήξη της παρούσας Βουλής.

Αναφορικά με την εξαγγελθείσα απεργία των νοσηλευτών της ΠΑΣΥΝΟ, ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. αναφέρει πως θα εκδοθούν οδηγίες σε κατοπινό στάδιο.

Πηγή: KYΠΕ