ΚΕ: “Κύριοι Παπαδόπουλε και Περδίκη καταδικάζετε την ενέργεια Σιζόπουλου ή όχι;”

{loadposition ba_textlink}

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος σε γραπτή απάντηση του σε ΔΗΚΟ και Οικολόγους “για το ατόπημα Σιζόπουλου” θέτει το ερώτημα προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τον κ. Περδίκη κατά πόσο επικροτούν ή καταδικάζουν την ενέργεια του Προέδρου της ΕΔΕΚ.

“Το ερώτημα για τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο είναι ένα και απλό: Θα προέβαινε ο ίδιος σε μια τέτοια ενέργεια δημοσιοποίησης αποσπασμάτων από τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου, όπως προέβη σήμερα ο κ. Μαρίνος Σιζόπουλος; Καταδικάζει την ενέργεια αυτή, ναι ή όχι;”, διερωτάται ο κ. Παπαδόπουλος και προσθέτει ότι “τα υπόλοιπα που αναφέρονται σε ανακοίνωση του ΔΗΚΟ έχουν συζητηθεί και απαντηθεί χιλιάδες φορές”.

Όσον αφορά τον κ. Περδίκη, προσθέτει, “ θέλουμε να τον ενημερώσουμε ότι η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων σε πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου επί εποχής Μακαρίου, δεν ήταν αποκάλυψη ούτε παραβίαση της εμπιστευτικότητας των συζητήσεων, αφού το σχετικό απόσπασμα περιέχεται σε βιβλίο που εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βασιλείου”.

“Η ερώτηση για το κατά πόσο επικροτεί ή καταδικάζει την ενέργεια του κ. Σιζόπουλου ισχύει και για τον κ. Περδίκη”, καταλήγει στη γραπτή δήλωση του.

Ο κ. Σιζόπουλος σήμερα πρόσφερε απρόσμενα «όπλα» στον κ. Ακκιντζί

Ο κ. Σιζόπουλος σήμερα πρόσφερε απρόσμενα «όπλα» στον κ. Ακιντζί, αναφέρει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος σε γραπτή απάντηση του στον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι “η Κυβέρνηση, ως σοβαρή και υπεύθυνη που είναι, θα ακούσει απόψε τα όσα είπε επί της ουσίας ο κ. Σιζόπουλος και αν χρειαστεί θα επανέλθει αύριο”.

“Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: ο κ. Σιζόπουλος σήμερα πρόσφερε απρόσμενα `όπλα` στον κ. Ακιντζί”, καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.