ΑΠΟΕΛ: Η δωδέκατη μπορεί να είναι η καθοριστική!

{loadposition ba_textlink}

Αν λήξει ισόπαλο, ο ΑΠΟΕΛ θα διατηρήσει το σημαντικό προβάδισμα των τριών βαθμών και τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Αν ο ΑΠΟΕΛ χάσει, η κούρσα του τίτλου ξεκινά από μηδενική βάση πάλι. Αν, όμως, οι “γαλαζοκίτρινοι” κερδίσουν και αποσπαστούν έξι βαθμούς από την ΑΕΚ, θα βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο.

Μπορεί, λοιπόν, στον ΑΠΟΕΛ να μην παραδέχονται πως το ντέρμπι μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό στη μάχη του τίτλου, αλλά είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι σε περίπτωση “διπλού” θα έχει γίνει το πιο αποφασιστικό βήμα για το τέταρτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Και στο “διπλό” προσβλέπει ο ΑΠΟΕΛ, μολονότι θεωρητικά και μία ισοπαλία κρίνεται “βολική” για τους “γαλαζοκίτρινους”. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του έχουν προετοιμαστεί για μάχη και θέλουν να βάλουν τέλος και στην κακή παράδοση που έχουν δημιουργήσει απέναντι στην ΑΕΚ την τελευταία διετία.

Οι έντεκα σερί νίκες έχουν δημιουργήσει εξαιρετική ψυχολογία. Και η δωδέκατη διαδοχική νίκη, αν έρθει, μπορεί να είναι και η καθοριστική για τον τίτλο!