Αριστίνδην Υποψήφια Βουλευτής η Άννα Θεολόγου Οράτη;

{loadposition ba_textlink}

Σύμφωνα με έγκυρα διασταυρωμένες πηγές της “24”, η γνωστή οικονομολόγος Άννα Θεολόγου Οράτη, θα κατέλθει ως αριστίνδην υποψήφια στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με χώρο του κέντρου.

Να σημειώσουμε ότι, με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τις τελευταίες βδομάδες, η κ. Οράτη, έγινε δέκτης έντονων προσκλήσεων από κόμματα/κινήματα του κέντρου, για να κατέλθει ως υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Αμμόχωστου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο συγκεκριμένος κεντρώος πολιτικός χώρος, επιδιώκει να “κλειδώσει” την υποψηφιότητα της νεαρής και πολύ υποσχόμενης οικονομολόγου τέλος της βδομάδας.

Να θυμίσουμε ότι είδαμε την Άννα θεολόγου Οράτη στο Κίνημα Αλληλεγγύη που δημιουργήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2016, από την Δρ. Ελένη Θεοχάρους. Η αλλαγή πλεύσης της κυρίας Θεοχάρους, να εγγράψει δηλαδή το Κίνημα ως κόμμα, παρά τις αρχικές αντίθετες της δηλώσεις και η συνεργασία με το ΕΥΡΩ.ΚΟ με στόχο τη συμπόρευση στις βουλευτικές εκλογές, ήταν οι λόγοι που “ανάγκασαν” την κυρία Οράτη να ξεκαθαρίσει την θέση της, θέτοντας εαυτόν εκτός κινήματος.

Δρ. Ελένη Θεοχάρους : “Βρισκόμαστε μπροστά σε νέα αδιέξοδα και το δρόμο φράσσουν το παλαιό, το διεφθαρμένο, το κατεστημένο του παλαιοκομματισμού που προσπαθεί να επιβιώσει με λαϊκισμό, ψεύτικες υποσχέσεις και ιδεολογικές εμμονές. Είναι ένα αποτυχημένο σύστημα ανθρώπων και μηχανισμών που υπηρετούν συμφέροντα, σκεπάζουν σκάνδαλα και είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την επίθεση διάλυσης του κυπριακού κράτους που επιχειρεί εναντίον της πατρίδας μας η Τουρκία.”

Οξύμωρο σχήμα κυρία Θεοχάρους…

Σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 18 Φεβρουαρίου ήταν πέρα από ξεκάθαρη :

Anna Theologou Oratis
18 February at 10:41 ·
Μετά την σχεδόν επισημοποίηση της συνεργασίας Αλληλεγγύης – ΕΥΡΩΚΟ, προσωπικά δηλώνω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ σχέση με τον εν λόγω σχηματισμό.
Πιστεύω, ότι κανένα κατεστημένο δεν είναι σε θέση να ανατρέψει τον ίδιο του τον εαυτό.. πόσο μάλλον να λειτουργεί ως μηχανισμός περίφραξης των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ..
Τα κατεστημένα ανατρέπονται από νέους ανθρώπους με φρέσκες αντιλήψεις..

Η Άννα Θεολόγου Οράτη είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν συνθηματολογεί, αλλά προβάλλει με πολύ δυναμισμό τις απόψεις της, στηριζόμενη σε τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Αυτό αποδεικνύει η μέχρι σήμερα πορεία της.