Βράβευση Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ

{loadposition ba_textlink}

Η οικογενειακή γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, γνωστή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η ΓΙΑΓΙΑ» βραβεύθηκε σε μια λαμπρή τελετή στις 26/02 στο Προεδρικό Μέγαρο για 10η φορά με το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών.

Το Βραβείο Ευρωπαϊκής Ένωσης για εταιρείες άνω των 50 ατόμων, για τις επιδόσεις στις εξαγωγές του έτους 2014 παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Γιώργο Πέτρου.

Το νέο βραβείο εξαγωγών επιβραβεύει την μεγάλη προσπάθεια της εταιρείας με ένα ακόμη βήμα προόδου και την δεσμεύει για ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση, με γνώμονα την μακρόχρονη εμπειρία χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους τυροκομικής προσφέροντας την άριστη ποιότητα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο κυπριακό καταναλωτικό κοινό. Η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1982 να δραστηριοποιείται στον τομέα των γαλακτοκομικών με ημερήσια επεξεργασία 250 λίτρων γάλακτος.

Σήμερα η γαλακτοβιομηχανία αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία τόσων χρόνων και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή Χαλλουμιού κατέχοντας πέραν του 30% του μεριδίου εξαγωγών Χαλλουμιού και επεξεργάζεται 120,000 λίτρα ημερησίως εργοδοτώντας 120 άτομα προσωπικό.

Τα προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ έχουν επιτύχουν την παρουσία της σε 29 χώρες ανά το παγκόσμιο από Ευρώπη μέχρι Ασία και Αραβικές χώρες και από Αυστραλία μέχρι Αμερική, πετυχαίνοντας διεθνής διακρίσεις ποιότητας.