Δεν είναι αόρατος φακός! Είναι οι άριστοι των αρίστων…

Ζούμε μεγάλες εποχές! Η Δημοκρατία στο μεγαλείο της.

Ο Έφορος Μέτρων και Σταθμών θεώρησε σωστό και πρέπον να χρησιμοποιήσει την μέθοδο του “ρουφιανιού” ή του “εσένα έχω άχτι”, για να ψηφίσουν ανώνυμα οι εργαζόμενοι ποιος συνάδελφος τους έκανε την καταγγελία. Να καρφώσουν δηλαδή συνάδελφο τους οι εργαζόμενοι, γιατί είχε το “θράσος” κατά τον κύριο Επίτροπο να κάνει την καταγγελία.

Άκουσον, άκουσον…

Μετά τη χουντική συμπεριφορά του Υπουργού της Υγείας προς τους απεργούς νοσηλευτές της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, ποσώς με εκπλήττει ο μεσαιωνικός και «ύπουλος» τρόπος σκέψης του εν λόγω κυρίου.

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, ούσα παρούσα στην επίμαχη συζήτηση, σε video που ανάρτησε με το συγκεκριμένο συμβάν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει με έντονο ύφος :

«Μείναμε άναυδοι όταν διαπιστώσαμε τις μεθόδους που επέβαλε ο έφορος μέτρων και σταθμών για να καρφώσουν συνάδελφο τους οι εργαζόμενοι ! Καταγγείλαμε το θέμα στην Επίτροπο Διοίκησης και αναμένουμε τον Υπουργό Εμπορίου να ολοκληρώσει διοικητική έρευνα όχι επί της σχέσης των δυο πλευρών αλλά επί των αναχρονιστικών μεθόδων του Εφόρου! Αυτό ζητήσαμε εμείς».