Έπαθλο ήθους τέχνης και αρετής CARLSBERG

{loadposition ba_textlink}

Περιελάμβανε τους αγώνες της Τετάρτης και Πέμπτης 2&3/03/2016, και του Σαββατοκύριακου 5&6/3/16, ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο ‘Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, πήραν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

1η Αγωνιστική: Γιώργος Εφραίμ ΑΠΟΕΛ, Άνταμ Κίρμ ΟΜΟΝΟΙΑ, Νέστωρας Μυτίδης ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Λαίφης ΑΝΟΡΘΩΣΗ και Άλτο Ατόρνο ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
2η Αγωνιστική: Κίλιαν Σιέρινταν ΟΜΟΜΟΙΑ, Μικέλ Άλπα ΠΑΦΟΣ, Ζίγκι Μπαντιμπαγκά ΟΜΟΝΟΙΑ, Νασρί Μάτσι ΠΑΦΟΣ, Άλεξ Ντα Σίλβα ΑΠΟΛΛΩΝ, Τόνιο Μαρτίνεζ ΑΕΚ.

Ως γνωστό στο ΄Επαθλο ΄Ηθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, ψηφίζουν 25 Αθλητικοί Συντάκτες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της Ε.Α.Κ., η αμερόληπτος ψήφος των οποίων αναδεικνύει τον ‘’Καλύτερο Ποδοσφαιριστή’’ κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από την φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού.

Περαιτέρω ο αναδεχθείς ως ο ΄΄Καλύτερος Ποδοσφαιριστής’’, υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, «Αγαθοεργό – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η CARLSBERG συνεισφέρει το ποσό των €1000.

Υπενθυμίζεται ότι, ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με μια κόκκινη ή δύο κίτρινες κάρτες στη διάρκεια του μήνα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού από το έπαθλο CALSBERG, ανεξάρτητα από τον τελικό αριθμό ψήφο που θα πάρει.
Στόχος του Επάθλου CARLSBERG, που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής και προσφοράς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι να καλλιεργήσει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές την άμιλλα στον στίβο του ήθους, τέχνης και αρετής και να συμβάλει στην εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.