Επεισοδιακή σύλληψη 29χρονου Βούλγαρου στο Παραλίμνι για υπόθεση ναρκωτικών

Λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα, άνδρες της ΥΚΑΝ, ύστερα από παρακολούθηση, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς κλειδώθηκε μέσα στο όχημα και άρχισε να οδηγεί με την όπισθεν, κτυπώντας επανειλημμένα με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του το αστυνομικό όχημα, με σκοπό να διαφύγει.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ του ζήτησαν να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του, αλλά αυτός δεν το έπραξε. Τότε οι αστυνομικοί θρυμμάτισαν τα τζάμια της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού και εισήλθαν στο αυτοκίνητο, προσπαθώντας να ακινητοποιήσουν τόσο το αυτοκίνητο, όσο και τον ίδιο, ο οποίος συνέχιζε να κτυπά με την όπισθεν το αστυνομικό όχημα, και ταυτόχρονα να σπρώχνει τον ένα αστυνομικό για να τον αποτρέψει να σβήσει τη μηχανή.

Τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της αντίστασης. Ακολούθησε σωματική έρευνα και στην τσέπη του παντελονιού του βρέθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα τεμάχιο από αλουμινόχαρτο και νάιλον σακουλάκι με άσπρη κρυσταλλική ουσία μεταμφεταμίνης, βάρους ενάμισι γραμμαρίου, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του, βρέθηκε στο ψυγείο ένα τσαντάκι που περιείχε νάιλον σακουλάκι, με κρυσταλλική ουσία βάρους πέντε γραμμαρίων.

Τόσο ο 29χρονος, όσο και ένας αστυνομικός της ΥΚΑΝ, με τραύματα στα χέρια, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Ο 29χρονος, σε κατάθεσή του, παραδέχθηκε ενοχή στη διάπραξη των αδικημάτων και τέθηκε υπό κράτηση.

πηγη:κυπε