Η Aviko χορηγός διαγωνισμού Νεαρών Chef!

{loadposition ba_textlink}

Οι νεαροί συμμετέχοντες ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους και μοιράστηκαν μια αξέχαστη μαγειρική εμπειρία, ενώ τα δώρα που δόθηκαν στο τέλος του διαγωνισμού στους 3 φιναλίστ από την Aviko ήταν 3 μοναδικά σετ Special Edition μαχαιριών Global.
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού το Σάββατο το απόγευμα, η Aviko οργάνωσε κοκτέιλ στο χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού και κοντά στο περίπτερο της εταιρείας, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να απολαύσουν ξεχωριστά εδέσματα και να μάθουν περισσότερα για τη σειρά προϊόντων της Aviko.
Η Aviko αποτελεί τη Νο 1 εταιρία επεξεργασίας πατάτας στην Ευρώπη και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τέσσερεις μεγαλύτερες εταιρίες πατάτας στον κόσμο. Ως παγκόσμιος προμηθευτής νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων πατάτας, η Aviko ακολουθεί πάντα αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πατάτας που διασφαλίζουν την άριστη ποιότητά τους.
Τα προϊόντα Aviko αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Κύπρο η εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd. H ipH αποτελεί μία γερά εδραιωμένη εταιρεία στη λιανική αγορά και στον τομέα HORECA στην Κύπρο, που εδώ και 35 χρόνια έχει χαράξει μια δυναμικά εξελισσόμενη πορεία, λαμβάνοντας κατά καιρούς διακρίσεις στον επιχειρηματικό τομέα που δραστηριοποιείται. Πρωταρχικός της στόχος είναι να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του καταναλωτή, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση.