Χωρίς ασφάλεια το €1,500,000 που κλάπηκε από πρατήριο στην Πάφο

{loadposition ba_textlink}

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία τις εξετάσεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής πρατηρίου βενζίνης στο Στρουμπί της Επαρχίας Πάφου με λεία περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιωάννου, Βοηθό Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, μέχρι στιγμής έχει ληφθεί αριθμός καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα το περιεχόμενο των οποίων αξιολογείται, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του πρατηρίου, μεταξύ των ωρών 17:30 χθες το απόγευμα και 06:20 σήμερα το πρωί, άγνωστα πρόσωπα διέρρηξαν το πρατήριο του και έκλεψαν το χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά την καταγγελία η σκηνή αποκλείστηκε και έγινε διενέργεια εξετάσεων με απώτερο σκοπό την περισυλλογή τεκμηρίων για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως το χρηματικό ποσό βρισκόταν σε πλαστικό κουτί φύλαξης στο πατάρι του πρατηρίου βενζίνης. Ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι είχε αποσύρει το ποσό από την τράπεζα και το είχε φυλαγμένο στο πρατήριο του.

Ο παραπονούμενος ανέφερε ότι δεν έχει ασφάλεια.

Πηγή: KYΠΕ