Καιρός: Και πάλι η σκόνη…

{loadposition ba_textlink}

Σήμερα αρχικά ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος. Σύντομα θα αρχίσουν να εμφανίζονται αυξημένες μέσες νεφώσεις, αρχικά στα δυτικά και βόρεια ενώ σταδιακά θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές. Στα ορεινά ενδέχεται να σημειωθούν λίγες ελαφρές βροχές το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και αργότερα τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 19 στα ανατολικά παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά, τα νότια παράλια και βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσήμέρι και μετά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Πηγή: KYΠΕ