Καιρός: Δείτε πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

{loadposition ba_textlink}

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, και τοπικά στα δυτικά το απόγευμα βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: KYΠΕ