Καιρός: Με το βραδάκι… και οι βροχές

{loadposition ba_textlink}

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές ενώ στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα στα δυτικά και νότια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λιγό ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 21 στα ανατολικά και νότια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.