Καιρός: Επίμονη η σκόνη

{loadposition ba_textlink}

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Από το απόγευμα και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Από αργά το βράδυ, και μετά, νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές κυρίως στα δυτικά, νότια και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πολύ πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες, ελαφρές κυρίως βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Πηγή: KYΠΕ