Καμία επιπλέον παράταση από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών

{loadposition ba_textlink}

«Έπεσε» το σύστημα ανανέωσης των αδειών κυκλοφορίας αλλά απ’ ότι φαίνεται ποσώς τους ενδιαφέρει εκεί στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Το πρόβλημα υπάρχει από τα εχθές και αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ανανεώσουν τις άδειες των οχημάτων τους.

Σε επικοινωνία μας με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και σε ερώτηση μας κατά πόσον θα δοθεί παράταση στην επιβολή έξτρα επιβάρυνσης για όσους δεν θα καταφέρουν να την ανανεώσουν εως απόψε, μετά και από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, η απάντηση ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με λειτουργό του τμήματος, δεν υπάρχει μέχρι και αυτή την στιγμή όποιαδηποτε ενημέρωση τους για παράταση, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει αφού η αρχική παράταση που δόθηκε από την βουλή ήταν υπεραρκετή.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Δημόσια Υπηρεσία παρέμεινε στις δικαιολογίες και απογοήτευσε τους πολίτες της Κύπρου. Η δικαιολογία του τμήματος ήταν ότι το σύστημα «έπεσε» επειδή αρκετοί συμπολίτες μας έμειναν μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τις ανανεώσουν. Σκεφτείτε δηλαδή τι θα γινόταν αν ο πληθυσμός της Κύπρου ήταν μεγαλύτερος…

Πέρα από την συνηθισμένη αργοπορία του Κύπριου σε όσα κάνει, το Δημόσιο θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένο για τέτοιου είδους προβλήματα. Για αρκετούς πολίτες δεν είναι εύκολο να αφήνουν την δουλειά τους και να τρέχουν όλη μέρα σε συνεργατικά ιδρύματα για να ανανεώσουν τις άδειες κυκλοφορίας τους λόγω ερασιτεχνισμών κάποιων που πληρώνονται αδρά.

Δεν φτάνει που τους ταλαιπωρήσαμε και ακόμη τους ταλαιπωρούμε, θα τους βάλουμε να πληρώσουν και επιπλέον επιβάρυνση επειδή έτσι θέλουμε…

Εύγε κύριοι…