Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών¨: Η «Καθαρά Δευτέρα, Καθαρά… κάθε μέρα»

{loadposition ba_textlink}

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, εκπρόσωποι του Κινήματος Οικολόγοι – Συμμαχία Πολιτών διένεμαν, σε κεντρικά σημεία των πόλεων, βιοδιασπώμενες σακούλες για να μην μείνει κανένα σκουπίδι στη φύση.
Ο Γιώργος Περδίκης , οποίος βρέθηκε στα Φώτα του Καλησπέρα μοιράζοντας σακούλες με άλλα στελέχη του του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, δήλωσε για τη σημερινή κίνηση.

“Το κίνημα Οικολόγων με την ευκαιρία της Καθαράς Δευτέρας κάνει μια εκστρατεία για να στείλει ένα μήνυμα στους συμπατριώτες μας ότι η φύση δεν είναι σκουπιδότοπος. Να ζήσουμε μια χαρούμενη Καθαρά Δευτέρα αλλά να είναι καθαρά κάθε μέρα. Δίνοντας αυτή την οικολογική σακουλίτσα καλούμε τους συμπατριώτες μας να συμπεριφερθούν στη φύση με σεβασμό και να μην αφήσουν πίσω τους σκουπίδια τη σημερινή μέρα, αλλά και κάθε μέρα. Επίσης θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σ’ αυτό τον κόσμο που επικρατεί η βρωμιά, το ψέμα και η διαπλοκή, τουλάχιστον ας διατηρήσουμε τη φύση καθαρή και είναι στο χέρι μας να αγωνιστούμε για να παραμείνει καθαρή”.

Συνέχισε λέγοντας ,”Καθήκον όλων μας είναι να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε το αναπόσπαστο αυτό μέρος της φυσικής μας κληρονομιάς, που αποτελεί πολύτιμο στολίδι του φυσικού μας περιβάλλοντος και το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών φρόντισε για ακόμη μια φορά να μας το υπενθυμίσει.”.