Στα Μαθηματικά θα απονεμηθεί φέτος το 7ο Βραβείο ΝΕΜΙΤΣΑΣ 2016

{loadposition ba_textlink}
`Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το Βραβείο θα απονείμει, όπως κάθε χρόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2016. Η ακριβής ημερομηνία θα ορισθεί αργότερα.

Το Βραβείο αποτελείται από το Πιστοποιητικό Βράβευσης, το Χρυσό Μετάλλιο Βράβευσης του Ιδρύματος και χρηματικό έπαθλο 30,000 ευρώ ( σε περίπτωση που επιλεγούν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι, το χρηματικό έπαθλο θα κατανεμηθεί εξίσου μεταξύ των βραβευθέντων ).

Ως εκ τούτου, καλούνται όσοι Κύπριοι επιστήμονες ενδιαφέρονται, να υποβάλουν έγκαιρα αίτηση. Προσωπικές αιτήσεις (με υποστηρικτές) ή αιτήσεις από προτείνοντες θα γίνονται δεκτές από την 1η Απριλίου μέχρι και την 30η Απριλίου 2016, κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος [email protected] ή να ταχυδρομούνται ή να παραδίδονται στη διεύθυνση του γραφείου του Ιδρύματος μέχρι τις 12 μ. της 30ης Απριλίου 2016. Θα πρέπει επίσης να επισυνάπτονται αποδεικτικά στοιχεία, με τα οποία να βεβαιώνεται η κυπριακή καταγωγή του υποψηφίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και έντυπα υποψηφιότητας, ο ι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ιδρύματος, στη διεύθυνση www.nemitsasfoundation.org .

Πηγή: KYΠΕ