Διαδρομή Αγάπης με μοτοσικλετιστές πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος ‘Ένα Όνειρο Μια Ευχή’

{loadposition ba_textlink}

Δόθηκε σήμερα το πρωί η επίσημη εκκίνηση της 16ης Διαδρομής Αγάπης του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», με τη συμμετοχή εκατοντάδων μοτοσικλετιστών και εθελοντών.

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης από το δημοτικό χώρο στάθμευσης στην Τάφρο Ντ` Αβίλα στη Λευκωσία.

Η τετραήμερη πορεία μοτοσικλετιστών άρχισε από τις 17 Μαρτίου και για δύο ημέρες κάλυψε σχολεία, σε όλες τις επαρχίες, με διάφορα κλιμάκια μοτοσικλετιστών. Το Σαββατοκύριακο η διαδρομή θα καλύψει πόλεις και χωριά. Η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Σύνδεσμο “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, η Διαδρομή Αγάπης έχει διπλό στόχο: την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Παράλληλα, οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, συνεργατικών ιδρυμάτων, σωματείων, εταιρειών καθώς και άτομα, μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.

Το σύνθημα του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” είναι: “Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το χαμόγελο στα πονεμένα πρόσωπα των μικρών μας συνανθρώπων που υποφέρουν. Κανένα όνειρό τους να μην είναι άπιαστο”.

Πηγή: KYΠΕ