Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TEST RIDE ΑΠΟ ΤΗΝ HARLEY-DAVIDSON

{loadposition ba_textlink}

Για το 2016, η Harley-Davidson ενισχύει ακόμη περισσότερο την κυρίαρχη θέση της στην κατηγορία custom, με την παρουσίαση των ολοκαίνουργιων μοντέλων Dark Custom, βελτιώσεις και αναβαθμίσεις σε όλη την γκάμα μοτοσικλετών της αλλά και με ένα συναρπαστικό νέο διαγωνισμό.

Η Harley-Davidson South Eastern Europe διοργανώνει ένα μοναδικό διαγωνισμό για την περιοχή και δίνει την ευκαιρία σε οδηγούς μοτοσυκλέτας να κερδίσουν το απόλυτο δώρο. Κάνοντας απλά ένα test ride μιας μοτοσικλέτας Harley-Davidson® Dark Custom™, στις οποίες περιλαμβάνονται τα ανανεωμένα για το 2016 μοντέλα Iron 883™ και Forty-Eight®, οι οδηγοί θα μπουν αυτόματα στο διαγωνισμό και κατόπιν κλήρωσης διεκδικούν ως πρώτο δώρο, μια καινούργια μοτοσυκλέτα Iron 883™ μοντέλο του 2016.

Ο διαγωνισμός αφορά όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα είναι σε ισχύ από 1 Μαρτίου έως και 15 Μαΐου.

Για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, οι οδηγοί πρέπει απλά να πραγματοποιήσουν test ride μιας από τις Dark™ Custom μοτοσικλέτες της Harley-Davidson, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Harley-Davidson Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special και Fat Bob®. Επισκεφτείτε το testridesee.harley-davidson.com για να κλείσετε ένα test ride σε μία από τις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες Harley-Davison® στην Λευκωσία (Μεγάρων 15 Στρόβολος, τηλ. 22663131) και στη Λεμεσό (Αγίου Αθανασίου 58, τηλ. 25828911).

Το μοντέλο Iron 883 σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει την προσωπική έκφραση και παρουσιάζεται ανανεωμένο το 2016. Διαθέτει τον κινητήρα Evolution V-Twin των 883 κ.εκ. σχεδιασμένος για πολύ γρήγορες επιταχύνσεις και είναι εμπνευσμένο από τις garage-built bobbers από το παρελθόν και το παρόν ενώ εσκεμμένα έχει διατηρηθεί λιτό, τραχύ και ασυμβίβαστο σε ότι αφορά τον επαναστατικό χαρακτήρα και τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει την Harley-Davidson. Η γκάμα Dark Custom είναι το υπόβαθρο, αλλά και το σύγχρονο πρόσωπο της Harley-Davidson. «Γυμνά», λιτά και με αυθεντική «ρετρό» εμφάνιση, τα μοντέλα Dark Custom διαθέτουν ματ ή κατάμαυρα φινιρίσματα και κλασικές γραμμές, καθώς και προσιτή τιμή για να προσελκύσουν νέους οδηγούς μοτοσυκλέτας στην οικογένεια της Harley-Davidson.

Σχετικά με την Harley-Davidson Motor Company
Από το 1903, η Harley-Davidson Motor Company πραγματοποιεί «όνειρα προσωπικής ελευθερίας» με cruiser, touring και custom μοτοσικλέτες, οδηγικές εμπειρίες, γεγονότα και μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, αξεσουάρ, γενικού εξοπλισμού, εξοπλισμού οδήγησης και προϊόντων ένδυσης Harley-Davidson®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.h-d.com