Οι “σκληροί” μοτοσικλετιστές διανύουν την Διαδρομή Αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο

{loadposition ba_textlink}

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει τη 16η ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» μεταξύ 16-20 Μαρτίου 2016, με τη συμμετοχή εκατοντάδων μοτοσικλετιστών και εθελοντών.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι ο στόχος της τετραήμερης πορείας μοτοσικλετιστών είναι διπλός: η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Παράλληλα, όπως αναφέρεται, οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 17 και 18 Μαρτίου, η πορεία θα καλύψει σχολεία και το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Μαρτίου, Δήμους και Κοινότητες σε όλες τις επαρχίες. Η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας.

Η επίσημη εκκίνηση της Διαδρομής Αγάπης θα δοθεί από τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016, στις 8.30 το πρωί, από το Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης, στην Τάφρο Ντ’ Αβίλα, στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» θα σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, συνεργατικών ιδρυμάτων, σωματείων, εταιρειών καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.

“Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το χαμόγελο στα πονεμένα πρόσωπα των μικρών μας συνανθρώπων που υποφέρουν. Κανένα όνειρό τους να μην είναι άπιαστο”, καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”.

Πηγή: KYΠΕ