‘Όταν οι αεροσυνοδοί φορούσαν μίνι και καυτά σορτς (Pics)

{loadposition ba_textlink}

Το επάγγελμα της αεροσυνοδού όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα εξάπτει τη φαντασία. Mπορεί σήμερα να βλέπουμε τις γυναίκες αεροσυνοδούς με την αψεγάδιαστη εμφάνιση και να τις θαυμάζουμε αλλά δεν σκεφτόμαστε πόσα χρόνια πέρασαν, πόσα σχέδια στολών άλλαξαν, πόσα διαφορετικά χρώματα φορέθηκαν για να καταλήξουμε σήμερα να λέμε σχεδόν με σιγουριά ότι «το styling των σημερινών αεροσυνοδών είναι και το πιο σικάτο».

Η λογική των αεροπορικών εταιρειών να ακολουθούν τη μόδα της εποχής και να ντύνουν τις αεροσυνοδούς τους με υπερβολικά μίνι, καυτά σορτς, χοντρές ζώνες με τα τρουκς και περίεργα καπέλα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και δεν είναι μόνο θέμα χρόνου αλλά και αισθητικής. Και το μαρτυρούν- όπως θα δείτε και εσείς- οι παρακάτω vintage φωτογραφίες των αεροσυνοδών με τις ..προχωρημένες στολές.

Υπήρχαν όμως και αρκετές περιπτώσεις όπου οι σικάτες εμφανίσεις αεροσυνοδών θα μπορούσαν να δώσουν ιδέες ακόμα και σήμερα. Οι περισσότερες εικόνες είναι από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες (Pan Am, Lufthansa, Delta) από τις εποχές των 60’s και των 70’s.