Παραιτήθηκε από το πανεπιστήμιο ο καθηγητής που δούλευε και ως πορνοστάρ

Τη θέση του στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ αποφάσισε να εγκαταλείψει ο 61χρονος Nicholas Goddard, μετά τον σάλο που ξέσπασε πρόσφατα στη Βρετανία όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 61χρονος καθηγητής πρωταγωνιστούσε εδώ και δέκα χρόνια σε ερωτικές ταινίες, κάνοντας σεξ με κοπέλες που θα μπορούσαν να είναι φοιτήτριές του.

Ο «Old Nick», όπως είναι το ψευδώνυμο με το οποίο εμφανιζόταν στις ερωτικές ταινίες, δίδασκε Χημική Μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ 25 χρόνια έχοντας μία λαμπρή καριέρα. Ωστόσο όλα γκρεμίστηκαν, όταν ένας φοιτητής του τον αναγνώρισε σε μια ταινία ερωτικού περιεχομένου και ενημέρωσε το Πανεπιστήμιο το οποίο με τη σειρά του αρχικά έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Goddard, θέλοντας να διερευνήσει την υπόθεση προτού προβεί σε αποφάσεις.

Η ομολογία του ίδιου για τη διπλή ζωή του στα βρετανικά ΜΜΕ οδήγησε το Διοικητικό Συμβούλιο στην απόφαση να ζητήσει την παραίτησή του. Όπως γράφει η Daily Mail, ο Nicholas Goddard δεν εργάζεται πλέον στο γνωστό πανεπιστήμιο, παρά το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος καθηγητής αποφάσισε πριν δύο μήνες να διακόψει την καριέρα του στη βιομηχανία του πορνό.

Ο ίδιος ο καθηγητής είχε δηλώσει ότι είναι υποκριτικό να βλέπουν τόσο πολλοί άνθρωποι ταινίες πορνό και ταυτόχρονα να κατακρίνουν τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε αυτές τις ταινίες.

πηγη:newsbeast