Ποιά στελέχη του ΔΗ.ΚΟ στήριξαν Λουρουτζιάτη το 2011;

{loadposition ba_textlink}

Για την ιστορία, ξεκάθαρη θέση υπερ του τότε υποψήφιου Αντρέα Λουρουτζιάτη, πήραν οι Ζαχαρίας Κουλίας, Χρίστος Σενέκης και Χρίστος Ορφανίδης και οι τρεις προερχόμενοι από τους κόλπους του ΔΗ.ΚΟ. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο ανθυποψήφιος του, Νίκος Κλεάνθους, ήταν από τα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, του οποίου διετέλεσε και Βουλευτής.

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Λάρνακας υπέβαλε ο Α. Λουρουτζιάτης
Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λάρνακας υπέβαλε λίγο πριν τις δέκα το πρωί στα γραφεία της επαρχιακής διοίκησης Λάρνακας, ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας, Αντρέας Λουρουτζιάτης.

Τον κ. Λουρουτζιάτη συνόδευαν ο προτείνων την υποψηφιότητα του Πρόεδρος της ΑΕΚ Κώστας Μιχαηλίδης και ο υποστηρίζων την υποψηφιότητα του, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρήστος Γεράνης.

Σε δηλώσεις αμέσως μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο κ. Λουρουτζιάτης ανέφερε ότι «είμαστε στο δρόμο της αλλαγής με τη Λάρνακα που μας αξίζει για μια πόλη εξωστρεφή, μια πόλη με ποιότητα ζωής, με σωστές θέσεις εργασίας, μια πόλη καθαρή, μια πόλη ασφαλισμένη».

Δεσμεύομαι συνέχισε ότι «θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή τη κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω τις πολιτικές δυνάμεις, το ΔΗΣΥ, το Σοσιαλιστικό Κίνημα ΕΔΕΚ για τη στήριξή τους αλλά και τους πολίτες που με την στήριξη και τη δυναμική δίνουν ένα ρεύμα νίκης στην υποψηφιότητα μου», σημείωσε.

Ο Ν. Κλεάνθους υπέβαλε υποψηφιότητα για το Δήμο Λάρνακας
Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λάρνακας υπέβαλε στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ο τέως βουλευτής του ΔΗΚΟ Νίκος Κλεάνθους.

Τον κ. Κλεάνθους συνόδευαν η προτείνουσα την υποψηφιότητά του Τούλα Χαραλάμπους, Τομεάρχης της ΕΟΚΑ 1955 – 59, και ο υποστηρίζων νυν Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Μωυσέως.

Σε δηλώσεις μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του ο κ. Κλεάνθους ανέφερε ότι «αντιλαμβανόμενος τη βαριά ευθύνη της απόφασης μου, έχω υποβάλει την υποψηφιότητα μου για τη δημαρχία της Λάρνακας, ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Εχω συνομιλήσει με πάρα πολλούς συνδημότες μου που με προέτρεψαν για τη λήψη αυτής της απόφασης».

Πρόσθεσε ότι «με γνώση την πολυετή πείρα μου και εμπλοκή μου στα κοινά και κατανοώντας ότι χρειάζεται με σθένος και διεκδικητικότητα να αγωνιστούμε για όσα χρειάζονται για να πάει πιο μπροστά η πόλη μας, είμαι αποφασισμένος και να τολμήσω και να διεκδικήσω γιατί ποτέ στην πορεία μου δεν μπόρεσε καμιά δυσκολία να ανακόψει το σθένος και την αποφασιστικότητα μου για να πραγματοποιήσουμε κοινούς στόχους».

Ο κ. Κλεάνθους ανέφερε ακόμα ότι «ενωμένοι μπορούμε, γιατί μας ενώνει η αγάπη για την πόλη μας, η αγάπη για τη Λάρνακα».