Πρόεδρος της Συντεχνίας Νοσηλευτών: “Ξεκάθαρη η εντολή από τα μέλη μας”

 

{loadposition ba_textlink}

Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε σε δηλώσεις στη Λεμεσό ο Πρόεδρος της Συντεχνίας, Παναγιώτης Γεωργίου, λέγοντας ότι “από τα 1613 μέλη, ψήφισαν οι 1493, ένα ποσοστό γύρω στο 93%. Από αυτούς που ψήφισαν, το 95% ψήφισε υπέρ της πρότασης του ΔΣ, ένα 2% εναντίον και ένα 3% ήταν λευκά και άκυρα”.

“Είναι μια ξεκάθαρη εντολή από τα μέλη μας”, υπέδειξε ο κ.Γεωργίου, προσθέτοντας ότι αύριο το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ θα συνεδριάσει εκτάκτως και θα αξιολογήσει το αποτέλεσμα και γενικότερα την όλη κατάσταση.

Οι νοσηλευτές στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΝΟ, προσθέτοντας ότι αυτό που ζητούν είναι “δίκαιη και ίση μεταχείριση, έτσι ώστε να μπορούμε κι εμείς να δουλέψουμε σωστά, να προσφέρουμε”.

Πρέπει συνέχισε, να επιλυθεί και το πρόβλημα της υποστελέχωσης των νοσηλευτηρίων, “έτσι ώστε να υπάρχει άμεσος θετικός αντίκτυπος και για τους ασθενείς”.

Η ΠΑΣΥΝΟ, είπε ο κ.Γεωργίου, αναμένει την Πολιτεία να τηρήσει τις υποσχέσεις της “όπως έχουμε κάνει πολλάκις εμείς οι νοσηλευτές στο παρελθόν”.

“Έχουμε τηρήσει τις υποσχέσεις μας, έχουμε φανεί εντάξει προς την Πολιτεία και τους ασθενείς και αναμένουμε ανάλογη αντιμετώπιση και από την ίδια την Πολιτεία”, συμπλήρωσε.

Πηγή: KYΠΕ