Προώθηση της Πάφου στην διεθνή έκθεση ΙΤΒ Βερολίνου

{loadposition ba_textlink}

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου( EΤΑΠ), Νάσο Χατζηγεωργίου, ο φορέας τουρισμού Πάφου και δεκάδες ξενοδόχοι από τις 9 μέχρι 12 Μαρτίου 2016 θα συμμετάσχουν στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο.

Για την συγκεκριμένη αγορά γίνονται προσπάθειες ανάπτυξης της τόσο για την καλοκαιρινή αλλά ιδιαίτερα και για την χειμερινή περίοδο.

Ενόψει της σημαντικής ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης για το 2016, οι προσπάθειες επικεντρώνονται, όπως αναφέρεται, για την προσέλκυση όχι μόνο επισκέπτες του καλοκαιριού αλλά και διαφόρων ειδικών τμημάτων της αγοράς με προοπτική, όπως αθλητικός τουρισμός, τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων, περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, υπαίθρου, κ.α.

Η Γερμανική αγορά σημείωσε μπορεί να συμβάλει στην απάβλυνση της εποχικότητας και επέκταση της τουριστικής περιόδου με αποτέλεσμα την περαιτέρω οικονομική αναβάθμιση της Επαρχίας και της Κύπρου γενικότερα .

Η Πάφος συμμετέχει και φέτος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διατίθεται από τον ΚΟΤ στην ΕΤΑΠ και στο ΠΑΦΟΣ 2017. Πρόκειται για κοινό περίπτερο.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με διαφόρους τουριστικούς παράγοντες ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί πληροφοριακό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό της Τουριστικής Πάφου και του Πάφος 2017, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: KYΠΕ