Σύλληψη 22χρονου για την διάρρηξη πολυτελούς έπαυλης στην Πέγεια

Συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης πολυτελούς έπαυλης και κλοπής στην περιοχή της Πέγειας .

Η καταγγελία έγινε στις 11 τρέχοντος από 49χρονη από την Κίνα, κάτοικο Πάφου ότι μεταξύ των ωρών 9.40πμ. και 8.30μ.μ., της 11ης με 12ης Μαρτίου, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν ένα γυναικείο χρυσό βραχιόλι αξίας €100.000, διάφορα άλλα κοσμήματα και χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των €32.000, ποσότητα θεραπευτικού βοτάνου τα οποία βρίσκονταν σε νάιλον σακουλάκια αξίας €50.000, καθώς επίσης και άλλα αντικείμενα, όλα συνολικής αξίας €210,000 περίπου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ενώ για την υπόθεση έχουν εκδοθεί συνολικά τρία εντάλματα σύλληψης εκ των οποίων το ένα εκτελέστηκε.

Προς ενίσχυση μάλιστα των ερευνών που διεξήγαγε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου , κλιμάκιο του Αρχηγείου Αστυνομίας έσπευσε από την πρώτη στιγμή στην Πέγεια.

Το ζεύγος Κινέζων απουσίαζε από την οικία του που βρίσκεται σε κάπως απομονωμένη περιοχή στην Πέγεια.

Σημειώνεται ότι η κατοικία του ζεύγους δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης , ενώ για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

πηγη:κυπε