Συζητήθηκαν τα προβλήματα της βιομηχανικής Αγ. Αθανασίου

{loadposition ba_textlink}

Προβλήματα που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την Βιομηχανική Περιοχή του Δήμου Αγίου Αθανασίου απασχόλησε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Μέγαρο, με τη συμμετοχή της δημοτικής αρχής, μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αγίου Αθανασίου, της Αστυνομίας και της Τροχαίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη και ασφαλέστερη διακίνηση επαγγελματικών και άλλων τροχοφόρων οχημάτων, θέματα που αφορούν στη παραπέρα βελτίωση και επέκταση χώρων στάθμευσης, στη προώθηση της εξυπηρέτηση των εργαζομένων από τα Μέσα Μαζικής Συγκοινωνίας, μονοδρομήσεις, μέτρα ασφάλειας κ.α.

Τέθηκαν επίσης, από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών, θέματα που αφορούν τις κλοπές υλικών και εξαρτημάτων από τις αυλές των εργοστασίων καθώς και η ανάγκη καλύτερης αστυνόμευσης.

Ο Δήμαρχος, Κυριάκος Χατζηττοφής, επανέλαβε στους παρευρισκόμενους το ενδιαφέρον του ιδίου και του Δημοτικού Συμβουλίου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση της Βιομηχανικής Περιοχής αλλά και στις ενέργειες που θα προβεί σε συνεργασία με τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα και φορείς, πρωτίστως με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού που είναι και ο ιδιοκτήτης της Βιομηχανικής Περιοχής.

Η αστυνομία επίσης προέβηκε σε υποδείξεις για ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας ενώ η ίδια δεσμεύτηκε για αύξηση των μέτρων επιτήρησης και αστυνόμευσης της περιοχής.

Τα αποτελέσματα των μέτρων και των αποφάσεων που λήφθηκαν αναμένεται να εκτιμηθούν σε νέα σύσκεψη που θα προγραμματιστεί στους προσεχείς μήνες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: KYΠΕ