Στο Εφετείο ο Ανδρέας Βγενόπουλος

{loadposition ba_textlink}

 

Στο Μέγαρο του Εφετείου Αθηνών με την ιδιότητα του δικηγόρου προσήλθαν το πρωί ο πρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος, για να παρασταθεί -όπως δήλωσε- ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών αναφορικά με το αίτημα έκδοσης δυο συνεργατών του, το οποίο έχουν υποβάλει οι κυπριακές αρχές.

Δεκάδες εργαζόμενοι του ομίλου Υγεία, Vivartia, Αττικά group και άλλα που κατέφθασαν στο κτίριο με πούλμαν, βρέθηκαν στο πλευρό του επικεφαλής της MIG.

Ο ίδιος δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι αν και υπάρχει ανησυχία για παρεμβάσεις υπέρ των κυπριακών αρχών, δεν συμμερίζεται αυτή την ανησυχία καθώς “η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια”. Μάλιστα, ο κ. Βγενοπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας ότι από την MIG ζουν 30.000 οικογένειες.

Από την πλευρά του , ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Μ. Δημητρακόπουλος, εξέφρασε την ευχή την ευχή να μην υιοθετηθούν από τις ελληνικές δικαστικές αρχές οι νομικές απόψεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλου, σε θέματα εκδόσεων, εξαπολύοντας επίθεση σε βάρος του.

Πηγή: news247.gr,επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.