Ι. Σωτηριάδης: “Σε 70χρονο που είχε χαθεί αρχές Μαρτίου πιστεύεται ότι ανήκει πτώμα”

{loadposition ba_textlink}

Στον 70χρονο Βρετανό Edward Niger, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τις 3 Μαρτίου, πιστεύεται ότι ανήκει το πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε το πρωί σε χαράδρα βάθους 80 μέτρων, πέντε χιλιόμετρα από την οικία του, που βρίσκεται στο Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι το πτώμα, που βρίσκεται σε κατάσταση τυμπανισμού, εντοπίστηκε στις 7:15 από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Στη σκηνή, πέραν της Αστυνομίας και του ιατροδικαστή, έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για την ανάσυρση της σορού του άνδρα, ο οποίος ήταν γυμνός, κάτι που ενισχύει τις εκτιμήσεις ότι πρόκειται για τον άτυχο 70χρονο, αφού είχε θεαθεί την ημέρα εξαφάνισης του από ποδηλάτη να περπατά μόνο με τα εσώρουχα του, ενώ τα ρούχα του είχαν εντοπιστεί διασκορπισμένα σε απόσταση 500 μέτρων από την οικία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος, την εξαφάνιση του οποίου είχε καταγγείλει η σύζυγος του, έπασχε από διπολική διαταραχή και διαβήτη.

Πηγή: KYΠΕ