Τεράστια επιτυχία σημείωσε το Workshop που διοργάνωσε το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και η SAS

{loadposition ba_textlink}

Η SAS σε μια δυναμική συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) διοργάνωσαν Εκδήλωση με θέμα: «Start your Digital Transformation: Bringing your Omni-channel Strategy into Life!». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 9πμ στο Ξενοδοχείο Χίλτον Πάρκ και παρευρέθηκαν πέραν των 150 στελεχών κυπριακών και ξένων επιχειρήσεων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα πρωτοποριακό γεγονός για τα επιχειρηματικά δρώμενα της Κύπρου και απευθύνεται σε κορυφαία στελέχη του Μάρκετινγκ και της Πληροφορικής. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση καινοτόμων ιδεών και λύσεων που προσφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες στο χώρο του Μάρκετινγκ και οι οποίες είναι ικανές να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Το ραγδαία μεταβαλλόμενο και διεθνοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων σε συνδυασμό με την πρόοδο της τεχνολογίας, συνιστούν αναγκαία την αναβάθμιση των κυπριακών εταιρειών. Με αυτόν τον τρόπο, οι εταιρείες θα έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν με ταχύτητα και αμεσότητα στις προκλήσεις, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα καινοτόμες τεχνολογίες για την περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εξειδικευμένα στελέχη της SAS και του CIM καθώς και κορυφαία στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων, παρουσίασαν θέματα σχετικά με το Digital Marketing.

Για ακόμα μια φορά το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και η SAS πρωτοπόρησαν με την διοργάνωση ενός κορυφαίου γεγονότος στην Κύπρο.