ΤΟ CYPRUS INSTITUTE OF MARKETING ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ

{loadposition ba_textlink}

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία την Κύπρο σε διεθνή έκθεση που διοργάνωσε η Ευρωπαική Ένωση στην Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία 12-14 Μαρτίου 2015 (European Higher Education Fairs in Central Asia and Asia (EHEF)).

Οι Εκθέσεις για τον Ευρωπαϊκή Ανώτατη Εκπαίδευση εκθέσεις στην Κεντρική Ασία και την Ασία πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), με σκοπό:

• Να βοηθήσουν τους σπουδαστές στην Ασία και την Κεντρική Ασία για να ενημερωθούν για σπουδές σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην ΕΕ.
• Να φέρουν μαζί συνεργαζόμενα πανεπιστήμια από την Ασία, την Κεντρική Ασία και την Ευρωπαϊκή Ένωση για να συζητήσουν τη συνεργασία στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της έρευνας.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, η αντιπροσωπεία του CIM πρόβαλε την Κύπρο σαν εκπαιδευτικό προορισμό και ανέπτυξε στους υποψήφιους φοιτητές τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προγραμμάτων του CIM. Περαιτέρω επισκέφθηκε σειρά τοπικών Πανεπιστημίων και προχώρησε στην σύναψη συμφωνιών για συνεργασία.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το CIM η επιλογή του ως εκπρόσωπος της Κυπριακής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ήδη έχει καταρτιστεί πλάνο από το CIM για επαφές με τοπικά Ιδρύματα για την όσο καλύτερη προετοιμασία και προβολή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.

Η εν λόγω επιλογή της ΕΕ, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τον διεθνή και πρωτοποριακό χαρακτήρα του CIM καθώς επίσης και την τεράστια συνεισφορά του στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου.