Το Κίνημα ΣΗΜΑΙΑ ανακοινώνει του υποψηφίους του

{loadposition ba_textlink}

Σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα ΣΗΜΑΙΑ αναφέρει πως μετά την ανακοίνωση στήριξης του ψηφοδελτίου του Κινήματος από το Κίνημα ΑΠΟΧΗ την στήριξη του ανακοίνωσε και ο Σύλλογος Ελλήνων Ποντίων. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τίθεται ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Κινήματος ΣΗΜΑΙΑ και Πρόεδρος του Συνασπισμού Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοεργοδοτουμένων (ΣΥ.Μ.Ε.Α.), Σταύρος Ιωάννου Αλαμπρίτη, που διεκδικεί έδρα στην Λευκωσία. Με το σύνθημα “Η ΑΠΟΧΗ ψηφίζει ΣΗΜΑΙΑ”, έδρα στην Λευκωσία θα διεκδικήσει και ο Πρόεδρος του συνεργαζόμενου Κοινωνικού Κινήματος ΑΠΟΧΗ, Βασίλης Χαπέσιης.

Για τη Λευκωσία κλειδωμένες είναι και οι υποψηφιότητες του Αντιπροέδρου του ΣΗΜΑΙΑ, Μάρκου Μάρκου, του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής, Ανδρέα Νικολάου, του Οικονομολόγου και Χρηματοοικονομικόυ Σύμβουλου, Μαρίνου Χαρίτωνος, του Προέδρου της Νεολαίας ΣΗΜΑΙΑ , Άγγελου Χ”Φιλίππου και των μελών της Επαρχιακής Επιτροπής, Χριστοφή Κίκα και Παύλου Παύλου. Για την Λεμεσό σίγουρες είναι οι υποψηφιότητες της Νέλλης Λούτσιου Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού, του Γιάγκου Χρ. Γιάγκου, Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΣΗΜΑΙΑ Λεμεσού και του οργανωτικού γραμματέα, Χαράλαμπου Διακουρτή.

Για την Αμμόχωστο σίγουρες υποψηφιότητες είναι του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής και Κεντρικού Οργανωτικού ΣΗΜΑΙΑ, Αντώνη Αντωνίου, του Αντιπροέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής, Σωτήρη Νικολαϊδη και του Οργανωτικού Γραμματέα της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου, Χρίστου Κυριακούδη. Για την Λάρνακα υποψήφιοι είναι ο αντιπρόεδρος του Κινήματος Γρηγόρης Σολωμού και ο Δημήτρης Γιακούσιεβ, Αντιπρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής. Για την Πάφο υποψήφιοι είναι η Αντιπρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής ΣΗΜΑΙΑ, Ελένη Κωμοδρόμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων, Ραούλ Τσαχίδης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου, Νικόλας Γεωργίου Μακρή.

Πηγή: KYΠΕ