Υποθέσεις λαθροθηρίας στη Λευκωσία διερευνά η Αστυνομία

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 9 χθες βράδυ, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ενώ βρίσκονταν για έλεγχο σε χωματόδρομο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, εντόπισαν ένα όχημα να καταδιώκει λαγούς.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα να σταματήσει, χωρίς ωστόσο να το πράξει, και το όχημα ανακόπηκε λίγο αργότερα. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 27χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο μαχαίρια τα οποία καταλήγουν σε μυτερή άκρη. Ο 27χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης, γύρω στις 11.45 μμ χθες, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ενώ βρίσκονταν για έλεγχο σε περιοχή της Λευκωσίας, εντόπισαν ένα όχημα που με τη χρήση προβολέα καταδίωκε θήραμα.

Αφού ανακόπηκε το όχημα, διαπιστώθηκε, ότι σε αυτό επέβαιναν τρία πρόσωπα ηλικίας 48, 25 και 19 ετών. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας προβολέας, μία απόχη και δύο φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

πηγη: κυπε