Υπόθεση συμπλοκής και τραυματισμού 24χρονου με μαχαίρι στη Λεμεσό

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι γύρω στις τρεις και μισή το απόγευμα χθες, λήφθηκε πληροφορία ότι σε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, σημειώθηκε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου, από μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν γύρω στα 20 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ένα 21χρονο και ένα 22χρονο. Στην περιοχή, εντοπίστηκε επίσης ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε υποστεί ζημιές, που φαίνεται να προκλήθηκαν από πέτρες και φυσική βία.

Την ίδια στιγμή, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μεταφέρθηκε τραυματισμένος, 24χρονος. Όπως διαπιστώθηκε, φέρει τραύμα μήκους 7 εκατοστών, στην αριστερή μαστική χώρα, το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο.

Από μαρτυρίες που λήφθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, φαίνεται ότι ο 21χρονος, ο 22χρονος και ο 24χρονος, συναντήθηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή για να επιλύσουν κάποιες διαφορές τους, με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή και να τραυματιστεί ο 24χρονος.

Εναντίον του 21χρονου, του 22χρονου και του 24χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ