Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ:Μαγειρικά σκεύη MasterChef από το πρόγραμμα ανταμοιβής

 

{loadposition ba_textlink}

Τα προϊόντα MasterChef δημιουργήθηκαν μετά τη μεγάλη επιτυχία του παγκοσμίου φήμης ομώνυμου τηλεπαιχνιδιού. Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, με επίστρωση τριών στρωμάτων με κεραμική ενίσχυση και σχεδιασμένα ώστε να δώσουν στους χρήστες τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των τηγανιών και κατσαρολών που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ. Η συλλογή αποτελείται από αντικολλητικό κατσαρολάκι, αντικολλητική κατσαρόλα, αντικολλητικό βαθύ τηγάνι, αντικολλητικά τηγάνια διαμέτρου 20cm, 26cm και 30cm, καθώς και αντικολλητικό σκεύος φούρνου με γυάλινο καπάκι.

Μέχρι τις 17 Ιουλίου 2016, οι πελάτες των ΑΛΦΑΜΕΦΑ θα μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, καθώς με ψώνια αξίας €20 θα λαμβάνουν ένα κουπόνι από το ταμείο. Συμπληρώνοντας τα ανάλογα κουπόνια θα παίρνουν και τα μαγειρικά σκεύη MasterChef εντελώς δωρεάν, ενώ με τα μισά κουπόνια θα μπορούν να τα αποκτήσουν σε πολύ χαμηλή τιμή.

Οι συμπληρωμένες κάρτες θα ανταλλάζονται μέχρι τις 24 Ιουλίου 2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Παράλληλα, συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το πρόγραμμα ανταμοιβής στη σελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση, και κάθε μήνα ένας/μια τυχερός/ή θα κερδίζει ένα κατσαρολάκι 16cm, δύο τηγάνια 26cm και 28cm και μια κατσαρόλα 24 cm αξίας €155.