Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα από τη ‎ΓΟΔΗΣΥ‬

 

{loadposition ba_textlink}

Ασφυκτικά γεμάτο το αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού με θέμα «Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης».

Η καλή χημεία μεταξύ των γυναικών που αποτελούσαν το πάνελ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ακόμη και μέσα από διαφωνίες σε επιμέρους ζητήματα όλες ομοφωνούσαν ότι η γυναίκα επιχειρηματίας έχει αναπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης, της ενσυναίσθησης και της επιχειρηματικής ηθικής.

Η κεντρική ομιλήτρια κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό με τον μεστό και ειλικρινή της λόγο γεμάτο παραδείγματα και έμπνευση. Καταχειροκροτήθηκε δε, όταν στο κλείσιμο της δευτερολογίας της ανάφερε εμφαντικά ότι η ίδια θαυμάζει όλες εκείνες τις γυναίκες επαγγελματίες οι οποίες δεν έχουν την στήριξη που έχει η ίδια κι εντούτοις πετυχαίνουν να τα βγάζουν πέρα.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού από πλευράς του στο χαιρετισμό του τόνισε ότι «είναι χρέος μας να επιτρέψουμε σε ταλαντούχους νέους και νέες να ανοίξουν τα φτερά τους».

Η Πρόεδρος της ΓΟΔΗΣΥ κα Ξένια Κωνσταντίνου συντόνισε τη συζήτηση με πολλή ενέργεια, έξυπνες συνδέσεις και σχόλια επί των τοποθετήσεων διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Ακολούθησε ζωντανή συζήτηση.