Α.Νεοφύτου: Η αποχή επιβραβεύει τις πολιτικές που οδήγησαν στην καταστροφή

{loadposition ba_textlink}

Η αποχή επιβραβεύει τις πολιτικές που οδήγησαν στην καταστροφή, γι’ αυτό και στις 22 Μαΐου θα σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα που θα σφραγίζει τη σταθερή προοπτική αυτής της χώρας και δεν θα ρισκάρουμε σε πισωγυρίσματα, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλώντας στην Πανεπαρχιακή Πολιτική Συνέλευση του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό.

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Κυβερνητικού και του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, της Υπουργού Εργασίας και των Υπουργών Ενέργειας και Άμυνας, παρουσιάστηκαν οι 12 υποψήφιοι βουλευτές του ΔΗΣΥ για την Επαρχία Λεμεσού, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να αναφέρεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τις πάρα πολύ σημαντικές, όπως είπε, επερχόμενες εκλογές.

“Από την έκβασή τους θα κριθεί αν θα επιλέξει η κοινωνία τη συνέχιση της σταθερής προοπτικής ή αν θα ρισκάρουμε να γυρίσουμε πίσω”, είπε ο κ.Νεοφύτου, καλώντας όλους να θυμηθούν πού βρισκόταν η Κύπρος το 2013 και πού βρίσκεται σήμερα.

“Η Κύπρος της ύφεσης, μια χώρα που τετραπλασιάστηκε η ανεργία, που περικόπηκαν μισθοί, συντάξεις, κοινωνικό κράτος, μια χώρα που βίωνε στο σύνολο της ολόκληρη η κοινωνία την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, την αγωνία για το αύριο” είπε και πρόσθεσε ότι σήμερα, “με την ωριμότητα της κοινωνίας, τις θυσίες των πολιτών, της υπεύθυνης διακυβέρνησης του τόπου, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την Κυβέρνηση στην πρώτη γραμμή, καταφέραμε να επανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια και κυριαρχία”.

Κάλεσε τα μέλη και στελέχη του κόμματος να μεταφέρουν το μήνυμα “στους πονεμένους, τα μεγάλα θύματα αυτής της κρίσης που γυρίζουν την πλάτη δηλώνοντας αποχή”, ότι η αποχή επιβραβεύει τις πολιτικές που τους οδήγησαν στην καταστροφή.

Είμαι βέβαιος, συνέχισε, ότι στις 22 Μαΐου θα σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα που θα σφραγίζει τη σταθερή προοπτική αυτής της χώρας “και δεν θα ρισκάρουμε σε πισωγυρίσματα”, προσθέτοντας ότι ο κόσμος του ΔΗΣΥ ξέρει να δίνει τις μάχες, “τις μάχες για τον τόπο μας, τις μάχες για το ΔΗΣΥ, για να δικαιώσουμε τους αγώνες του Γλαύκου Κληρίδη, του Νίκου Αναστασιάδη, για να δικαιώσουμε τους αγώνες του κυπριακού Ελληνισμού”.

Εκφράζοντας τη χαρά του για την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε πως, εκτός από το ότι είναι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων, ποτέ δεν έπαψε να είναι Συναγερμικός, “ο δικός μας Νίκος Αναστασιάδης”.

“Μπόλιασες με ισχυρό αγωνιστικό πολιτικό στίγμα τη Λεμεσό” είπε και συμπλήρωσε “Λεμεσιανές και Λεμεσιανοί, ξέρετε να δίνετε μάχες, αλλά πάντα να τις κερδίζεται, ξέρετε την κρίσιμη ώρα να είσαστε στο πλευρό αυτής της μεγάλης παράταξης”.

Πηγή: KYΠΕ