Αλητεία Τραμπ προς Χίλαρι για τις απιστίες του Μπιλ

{loadposition ba_textlink}

Κρίσιμες προκριματικές σε 12 αμερικανικές πολιτείες

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανέναν φραγμό, όταν πρόκειται να επιτεθεί εναντίον κάποιου πολιτικού αντιπάλου του. Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο υπ’ αριθμόν 1 πολιτικός εχθρός του, η Χίλαρι Κλίντον.

Ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων δεν επέλεξε να χτυπήσει την αντίπαλό του για την πολιτική της την εποχή που ήταν υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της οικογένειας Κλίντον και τις απιστίες του συζύγου της και πρώην προέδρου.

Ο Τραμπ σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τις κατηγορίες του στρατοπέδου των Δημοκρατικών ότι ο ίδιος είναι μισογύνης, κατηγόρησε την Χίλαρι Κλίντον ότι είναι μια «απίστευτα κακιά» γυναίκα που στο παρελθόν έχει προκαλέσει την καταστροφή στις ζωές των γυναικών οι οποίες είχαν μπλέξει στις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μπιλ Κλίντον.

Απόλυτη ραδιούργα

«Υπήρξε η απόλυτη ραδιούργα. Κυνήγησε αυτές τις γυναίκες και κατέστρεψε τις ζωές τους. Ηταν απίστευτα κακιά και αυτό που έκανε σε πολλές από αυτές τις γυναίκες ήταν ατιμωτικό», είπε σε ομιλία του ο Τραμπ, χωρίς να αναφερθεί περαιτέρω στο πώς κατά την άποψή του κατέστρεψε η Κλίντον τις ζωές αυτών των γυναικών.

«Κανείς σε αυτή τη χώρα και ίσως στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ δεν ήταν χειρότερος με τις γυναίκες από ότι υπήρξε ο Μπιλ Κλίντον», είπε ακόμη ο Τραμπ, με τον κόσμο να τον αποθεώνει. «Κανείς δεν σέβεται τις γυναίκες περισσότερο από εμένα», τόνισε επίσης.

Πηγή: theTOC.gr