Ανόρθωση: Έρχεται Κύπρο, έπονται και εξελίξεις

{loadposition ba_textlink}

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, θα πρέπει πέρα της αξιολόγησης του ρόστερ, να τρέξει και αρκετά θέματα.

Αρχικά, θα πρέπει να παρθεί απόφαση για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπενίτο σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα χαράξουν τη γραμμή που θα ακολουθηθεί στο θέμα του προπονητή. Για την ώρα, ο Νεόφυτος Λάρκου είναι μετέωρος, καθώς δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το μέλλον του.

Παράλληλα, ο Μπενίτο θα έχει σημαντικό λόγο αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Θυμίζουμε πως στις περιπτώσεις των Σβεχλέν, Ορλάντι, Ντλοβού και Βικτόρ η Ανόρθωση έχει δικαίωμα ανανέωσης, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Μαϊσουράτζε.

Απελευθερώνουν χρήματα

Η μη έξοδος στην Ευρώπη, οικονομικά αποτελεί πισωγύρισμα για την Ανόρθωση, που έχασε την ευκαιρία να καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό, που θα της έδινε τη δυνατότητα να γίνει πιο ανταγωνιστική ενόψει της νέας χρονιάς.

Ωστόσο η ομάδα της Αμμοχώστου, αναμένεται να γλυτώσει χρήματα από δύο παλιούς γνώριμους. Ο λόγος για τους Μάθιου Βαλβέρδ και Γκονζάλο Γκαρσία. Ο μεν Βαλβέρδ, πληρώνεται κανονικά από την Ανόρθωση και γυμνάζεται με την εφηβική ομάδα, ενώ ο δε Γκαρσία το μισό του συμβόλαιο πληρώνεται από την Ανόρθωση. Οι συμβατικές υποχρεώσεις των δύο ποδοσφαιριστών με την Ανόρθωση, τελειώνουν τον Μάιο και έτσι η Ανόρθωση αναμένεται να απελευθερώσει ένα κονδύλι της τάξης των 220 χιλιάδων ευρώ.