Ανώτατη Τιμητική Διάκριση σε Υποψήφιο Βουλευτή (pics)

{loadposition ba_textlink}

Ανώτατη τιμητική διάκριση από την Κουστωδία των Αγίων Τόπων στον Δρ Πέτρο Κατσιολούδη, αναγορεύοντας τον ως Επιφανή Μέγα Ευεργέτη με το Μετάλλιο της Ευγνωμονούσας Ψυχής.

Στο Δίπλωμα που συνοδεύει το Μετάλλιο «Ευγνωμονούσα Ψυχή» (Grato Animo) αναγράφεται:

«Η Θεματοφυλακή (Κουστωδία) των Αγίων Τόπων πιστοποιεί και επιβεβαιώνει ότι ο κύριος Πέτρος Κατσιολούδης αναδεικνύεται ως ιδιαίτερα Άξιος Επαίνου των Αγίων Τόπων και με αυτό το Δίπλωμα της Αξίας του αποδίδεται η διάκριση του Επιφανούς Ευεργέτη των Αγίων Τόπων με το Μετάλλιο της Ευγνωμονούσας Ψυχής (Grato Animo).»

Το Δίπλωμα αναγράφεται στην λατινική γλώσσα και υπογράφεται από τον Θεματοφύλακα των Αγίων Τόπων πατέρα Πιερμπαττίστα Πίτσαμπάλλα. Η εν λόγω τιμητική διάκριση είχε συσταθεί επί ευκαιρία της επίσκεψης του Πάπα Παύλου 6ου στους Αγίους Τόπους το 1964.

Το μετάλλιο αποτελεί Επίσημο Τιμητική Διάκριση και Βραβείο της Θεματοφυλακής (Κουστωδία) των Αγίων Τόπων. Απονέμεται σε κληρικούς και λαϊκούς, οι οποίοι με τα έργα τους συντείνουν στην διαφύλαξη των αξιών και της κληρονομιάς των Αγίων Τόπων, διακρινόμενοι ως Ευεργέτες.